Aparate de barbierit – cele mai bune 4 modele

Aparate de barbierit – cele mai bune 4 modele

Alegerea unui aparat de barbierit eficient nu este o sarcina usoara. Pretul maxim, cap rotativ sau sita, marca, accesorii incluse, modalitatea de curatare, cam acestea ar fi principalele criterii de luat in seama. Fiind un dispozitiv pe care un barbat il foloseste destul de des, in functie de fiecare dintre noi, achizitia aceasta trebuia facuta cu cap pentru a nu ajunge sa schimbati aparate de barbierit ca pe sosete. In incercarea de a va usura sarcina am intocmit pentru voi un top al celor mai bune aparate de pe piata.

Aparate de barbierit – alege modelul cel mai bun pentru tine

Aparate de barbierit Philips S9031 13

Philips S9031/13 face parte din Seria 9000, lansata pe piata de cei de la Philips la inceputul anului 2015. S9031/13 este dotat cu ultimele inovatii tehnologice ale producatorului. Cu siguranta dualitatea sa va fi cea mai apreciata de reprezentantii sexului masculin: pe langa faptul ca asigura un impecabil atat pe tenul uscat cat si pe tenul umed, Philips S9031/13 dispune si de functia de tundere. Dotat cu trei capuri pivotante si cu tehnologia ContourDetect, aparatul se va adapta fara probleme diferitelor contururi ale fetei, eliminand cu 20% mai mult par facial decat un aparat de barbierit clasic.

Aparate de barbierit Braun WaterFlex WF2S

Braun WaterFlex WF2S ofera calitate, confort si manevrabilitate. Seria WaterFlex a celor de la Braun se caracterizeaza prin rezistenta la apa ceea ce inseamna ca aparatul de barbierit se poate folosi fara probleme sub dus. Datorita capului pivotant ajustabil, Braun WaterFlex WF2F ofera flexibilitate in timpul barbieritului, un avantaj enorm in fata multor aparate de barbierit standard. Flexibilitatea unui aparat ne salveaza de multe ori de diverse taieturi sau rani pe care ni le putem face din neatentie. Prezinta , de asemenea, si un excelent raport calitate/pret.

Aparate de barbierit Braun Cooltec CT5CC

Braun Cooltec CT5CC reprezinta o revolutie in domeniul barbieritului. Destinat barbieritului pe uscat, Braun Cooltec elimina caldura din timpul barbieritului oferind o senzatie placuta de racorire. Prin urmare, este ideal pentru tenul mai sensibil. Aparatul de ras Braun Cooltec este dotat cu un sistem de taiere in trei etape, fiecare lama in parte fiind independenta pentru a nu omite nici un contur al fetei. Braun a integrat acestui aparat de barbierit sistemul SensoBlade ce permite capturarea firelor de par culcate, oricare ar fi sensul lor de crestere. Tehnologie este bine venita, facand barbieritul mult mai usor si fara probleme. Braun Cooltec CT5CC este unul dintre cele mai bune aparate de ras din lume si este recomandat de foarte multi specialisti.

Aparate de barbierit Panasonic ES-LV81

Panasonic ES-LV81 este un model performant si ergonomic. Panasonic reuseste sa isi dovedeasca inca o data suprematia in domeniul aparatelor de barbierit electrice de calitate. Cu un sistem de cinci lame, dotat cu tehnologia LiftFoil capabila sa « atace » firele de par culcate si un motor cu 14.000 de rotatii pe minut, aparatului de ras Panasonic ES-LV81 nu ii rezista nici cea mai deasa barba. Pentru o ora de incarcare, aparatul de ras dispune de o autonomie de 45 de minute. Procesul de barbierire de poate realiza atat de pielea uscata cat si pe pielea umeda. In ciuda motorului zgomotos, performantele acestui aparat de barbierit sunt surprinzatoare.

La fel ca toate lucrurile din casa ta, si aparatul de ras trebuie sa se potriveasca in totalitate nevoilor tale.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.