Placi de par – top placi pentru intins parul

Placi de par – top placi pentru intins parul

Placa pentru intins parul este acel aparat de coafat care te ajuta sa obtii un look asemanator celui de salon din confortul propriei tale case. Prin urmare, a devenit un produs indispensabil femeii moderne. Totusi, in ultimul timp piata s-a aglomerat de produse, unele mai bune decat altele, facand decizia cumpararii una destul de grea. Trebuie sa urmariti anumite caracteristici, avantaje dar in acelasi timp sa fiti atenti si la punctele slabe ale unui produs. Noi am incercat sa cautam cele mai bune modele de placi de par de pe piata si dorim sa le impartasim cu tine. Iata un top al celor mai bune placi pentru intins parul, placi de par ce vor adauga o serie de caracteristici noi podoabei tale capilare – stralucire si netezire.

Placi de par – cele mai bune modele intr-un singur loc

Placi de par - Babyliss ST95E

Babyliss ST95E este recomandata pentru o intindere perfecta a parului, fara deteriorare. Placile din invelis ceramic se adapteaza perfect oricarui tip de par. Datorita functiei de aburi, dupa incheierea procesului de indreptare, parul tau va fi stralucitor si matasos. Dotata cu cinci setari de control ale temperaturii (170-230 de grade), Babyliss ST95E ajunge la 230 de grade in doar 90 de secunde. Pentru un finisaj perfect, aceasta placa pentru intins parul dispune de functia ionica, functie pe care nu o sa o gasiti la orice placa de intins parul din magazin.

Placi de par - Remington S5525

Remington S5525 este o placa pentru intins parul care stie sa raspunda tutuor cerintelor si nevoilor. Datorita placilor lungi si extra-late, parul lung si des va avea parte de un rasfat total. In doar 15 secunde, placa Remington S5525 ajunge la temperatura de 230 de grade, reusind sa indrepte pana si cele mai rebele suvite. Invelisul ceramic Ultra-Avansat ofera rezultate de exceptie, vizibile cu un minim de efort, fiind una dintre cele mai bune placi de par de pe piata la momentul actual.

Placi de par - Philips HP8361 00

Philips HP8361/00 este o placa pentru intins parul dotata cu placi ceramice cu cheratina, ce ofera stralucirea absoluta a parului. Vibratiile usoare asigura distribuirea uniforma pe firele de par. Cu ajutorul functiei ionice parul este ingrijit si protejat. Ionii negativi elimina electricitatea statica, intaresc firul de par, intensificand stralucirea parului. Rezultat: un par stralucitor si matasos. Cu ajutorul tehnologiei avansate Philips EHD+, caldura placii pentru intins parul Philips HP8361/00 este distribuita in mod uniform, chiar si la o temperatura mai ridicata. Placa se incalzeste intr-un timp record, in doar 15 minute.

Placi de par - Remington Silk S9600

Remington Silk S9600 este cea mai fierbinte placa pentru intins parul din gama Remington, functia Turbo Boost fiind cea care duce temperatura in doar 30 de secunde pana la 240 de grade, temperatura ideala pentru imblanzirea celor mai rebele suvite de par. Colectia Silk de la Remington este o colectie speciala cu ajutorul careia doamnele si domnisoarele au posibilitatea de a obtine coafuri ca la salon din confortul propriului camin. Invelisul ceramic al placii Remington Silk S9600 cu efect 3D contine proteine din matase care contribuie la alunecarea placilor pe firul de par, fara eforturi. Cu ajutorul display-ului digital vei sti care este temperatura optima pentru parul tau.

Acestea au fost recomandarile noastre, pentru moment. Daca ai ceva sa ne spui despre aceste placi de par sau vrei sa ne recomanzi un alt model pe care ar trebui sa il adaugam in aceasta lista, te rugam sa ne lasi un comentariu prin formularul de mai jos.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.