Ondulator de par – ce model sa aleg?

Ondulator de par – ce model sa aleg?

Fie ca te aranjezi pentru un eveniment mai special, fie iti doresti o coafura simpla pentru o zi normala de lucru, ondulatorul de par este acel aparat care iti poate oferi o coafura rapida si de durata. Un ondulator de par de calitate iti va oferi textura si volumul pe care le-ai visat mereu. In momentul alegerii unui ondulator trebuie sa tii cont de o serie de criterii importante. Bineinteles, fiecare persoana caute anumite lucruri de la un ondulator, dar mai sunt si cele de baza. Un ondulator de calitate buna nu e chiar atat de usor de gasit, in special la preturi avantajoase, dar noi am incercat sa gasim cateva din modelele care, consideram noi, ca v-ar atrage interesul.

Ondulator de par – cum aleg cel mai bun model

Ondulator de par - Babyliss C1000E

Ondulatorul de par Babyliss C1000E, botezat Curl Secret reprezinta o revolutie in domeniul coafurii. Datorita unui sistem automat vei obtine buclele dorite in cel mai scurt timp, fara efortur. Datorita celor trei reglari de durata posibile – 8, 10 si 12 secunde – vei avea posibilitatea de a varia coafurile si sa obtii bucle ondulate, suple sau mai stranse. Babyliss C1000E dispune de placare ceramica pentru un par mai moale si mai stralucitor. Ondulatorul vine cu un accesoriu de curatare inclus.

Ondulator de par - Philips HP861900

Cu o bara conica de 13-25mm, ondulatorul Philips HP8619/00 garanteaza obtinerea unor bucle perfecte, cu aspect natural. Invelisul moale asigura coafarea parului in deplina siguranta, fara a exista riscul de ardere al parului. Philips HP8619/00 este dotat cu un indicator unic, botezat Curl Ready care te informeaza cand bucla este gata cu ajutorul unui semnal sonor. Astfel, se evita supraincalzirea parului. Alege una din cele trei durate de ondulare in functie de tipul tau de par si apasa pe buton dupa ce ti-ai infasurat parul in jurul barei conice.

Ondulator de par - Remington Pearl Pro CI9532

Remington Pearl Pro CI9532 este unul din cele mai interesante modele existente pe piata. Cu ajutorul tamburului profesional, gros, de 32 de milimetri, vei reusi sa obtii buclele mari si matasoase la care ai visat mereu. Pearl este tot ce ai nevoie, oferind coafuri ca la salon din confortul casei tale. Cu un invelis ceramic, Remington Peral Pro CI9532 ofera o incalzire uniforma  a tamburului. Are o baterie foarte buna si o incarcare completa a ondulatorului de par iti va oferi cateva folosiri cu siguranta. Ecranul LCD pe care il are acest model iti permita sa selectezi temperatura intre 130 si 210 grade Celsius. Daca doresti sa cumperi Remington Pearl Pro CI9532 trebuie sa stii ca acest ondulator de par vine si cu manusi de protectie.

Ondulator de par - Philips BHH77710

Cu forma sa unica, de lalea, ondulatorul Philips BHH777/10 permite obtinerea unor bucle perfecte in cel mai scurt timp. Temperatura de 200 de grade care este atinsa in doar 30 de secunde si garanteaza cele mai bune rezultate, pana si pe un par mai des. Deteriorarea parului este practic inexistenta. Placile de prindere ale ondulatorului Philips BHH777/10 prind si tin automat suvitele de par in timpul coafarii. Astfel, parul se onduleaza dintr-o singura miscare, cu o singura mana. Manerul subtire si dimensiunea redusa permit transportarea ondulatorului oriunde iti doresti.

Alege si tu ondulatorul de par in functie de cerintele si nevoile tale.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.