Cum aleg o periuta de dinti electrica?

Cum aleg o periuta de dinti electrica?

Exista actualmente pe piata o paleta larga de produse pentru igiena orala printre care se afla si periutele de dinti. Incetul cu incetul, periutele clasice de dinti sunt inlocuite de periutele de dinti electrice, mult mai eficiente. Oferta este variata insa trebuie sa tii cont de numeroase detalii inainte de a investi bani in periuta de dinti electrica, un produs de ingrijire fata de care igiena ta dentara nu are cum sa fie perfecta.

Unul din principalele criterii de care trebuie sa tii cont in momentul in care ai in vedere alegerea unei periute electrice este modul de periaj. Fiecare producator in parte si-a implementat propriul mod de periaj. Datorita acestui amanunt, intre diferitele modele existente pe piata diferentele sunt considerabile. Numarul de rotatii, capetele de periaj si presiunea sunt extrem de importante. Modul de periaj difera de la un pacient la altul conform specialistilor. Dintii sensibili au nevoie de un mod de periaj bland in timp ce persoanele care isi doresc indepartarea placii bacteriene au nevoie de un periaj in profunzime.

Capetele de periaj ale periutei de dinti electrice sunt variate. Diferentele apar doar la nivelul texturii si al densitatii. Cele mai populare capete de periaj sunt cele care ofera o curatare completa a dintilor si gingiilor. Acumulatorul periutei de dinti electrice este si el important deoarece se foloseste zi de zi, chiar de doua ori pe zi. Ideal ar fi ca o periuta de dinti electrica sa fie dotata cu o serie de functii suplimentare precum timerul. O avertizare sonora te avertizeaza cand se depasesc cele doua minute de periere recomandate de stomatologi. Accesoriile sunt cele care fac diferenta. Incarcatorul este esential pentru persoanele care calatoresc.

Cele mai bune idei pentru o periuta de dinti electrica

periuta de dinti electrica - oral-b pro 700

Oral B Pro 700 Cross Action permite o curatare 3D a dintilor. Avand drept scop principal eliminarea placii dentare, aceasta periuta de dinti electrica ofera o curatare superioara a dintilor. Capatul de periaj Cross Action este cel care inconjoara fiecare dinte in parte datorita perilor inclinati la 16 grade.

 

 

 

periuta de dinti electrica - Philips HX9112 02

Philips HX9112/02 este o periuta de dinti electrica ce ofera noua optiuni de periere. Ai posibilitatea de a alege intre mai multe moduri de periere: clean, white sau gum care. Modelul vine dotat cu posibilitatea de a regla intensitatea care variaza de la slab la puternic.

 

periuta de dinti electrica - Oral B Trizone 7000Oral B Trizone 7000 este echipata cu ultima tehnologie Bluetooth si promite eliminarea definitiva a placii dentare. Dispune de o actiune de curatare 3D care inconjoara si oscileaza fiecare dinte in parte pentru o curatare in profunzime.

 

 

 

Daca iti cunosti necesitatile in ceea ce priveste igiena orala vei face cu siguranta cea mai inteleapta alegere. Exista o piata multe modele asa ca poti alege ceva care sa ti se potriveasca perfect. Trebuie sa cunosti cat mai multe detalii despre produsul respectiv, pentru a fi sigur ca alegi periuta de dinti electrica perfecta pentru tine.

Chiar daca multi sunt sceptici cand vine vorba de folosirea unei periute de dinti electrica, acestea iti fac viata mai usoara si iti ofera igiena orala de care ai nevoie.
One thought on “Cum aleg o periuta de dinti electrica?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.