Cel mai bun uscator de par

Cel mai bun uscator de par

Recomandari pentru un uscator de par de calitate

Uscatorul de par este un aparat necesar oricarei doamne sau domnisoare. Un uscator de par dispune atat de functia de uscare cat si de cea de indreptare sau coafare a parului. In momentul in care ai in vedere achizitionarea unui uscator de par primul criteriu de care trebuie sa tii cont este calitatea. Caracteristicile principale de care trebuie sa tii cont sunt urmatoarele: tipul de invelis (turmalina sau ceramic), nivelurile de caldura, puterea uscatorului, astfel incat decizia pe care o iei sa fie una avantajoasa.

Ceea ce se poate dovedi a fi o alegerea foarte grea, avand in vedere numeroasele magazine online cat si offline care va pun la dispozitie zeci de modele de uscatoare de par, se poate simplifica la simpla alegere dintre cateva modele. Echipa noastra a ales 4 modele de uscatoare pe care vi le recomandam si dumneavoastra, modele de top de uscatoare in 2016 pe baza mai multor criterii printre care se numara: pret, functii speciale, putere, trepte de viteze si temperaturi din care puteti alege si multe altele.

1. Philips HP8232/00

Uscator de par Philips HP8232/00

In ciuda pretului scazut, uscatorul de par Philips HP8232 intruneste toate calitatile necesare unui uscator de par eficient. Propune o uscare rapida si eficienta a parului, protejandu-l in acelasi timp datorita functiei ThermoProtect. Functia ionica este cea care asigura un par matasos si stralucitor dar si un efect antistatic. In timp ce este uscata, structura firului de par este hidratata in mod natural. Philips HP8232 dispune de sase setari flexibile de temperatura pentru o coafare personalizata. Are o putere de 2200 W si doua trepte de viteze. Un aparat pur si simplu complet, cu un design elegant.

2. Babyliss D361E

uscator de par babyliss

Cu un design special, Babyliss D361E vine cu o multime de performante: motor puternic, functie ionica, parul fiind uscat rapid si eficient. Cu o putere de 2300 de W, trei setari de viteza si trei trepte de caldura, o functie aer rece si filtrul anterior detasabil, putem spune ca Babyliss D361E este uscatorul de par ideal. In plus, primiti si dispozitivul de agatare iar pretul este extrem de accesibil.

3. Philips HP8260/00

uscator de par philips hp8260

Datorita tehnologiei avansate EHD (uscatorul se foloseste de un orificiu de iesire a aerului, special conceput pentru asigurarea distribuirii uniforme a caldurii) uscatorul de par Philips HP8260/00 protejeaza parul si impiedica deteriorarea acestuia. In plus, datorita numeroaselor caracteristici – functie ionica, ceramica si ThermoProtect – uscarea este mai eficienta, parul mai stralucitor si mai matasos. Dispune de o multime de accesorii si moduri speciale: difuzor de volum, un jet de aer rece si un filtru detasabil, functii venite sa iti usureze munca si ca uscarea parului sa fie cat mai usoara si mai scurta din punct de vedere al timpului.

4. Babyliss Expert D412PE

uscator de par babyliss expert

Este de fapt vorba despre un set ce contine uscatorul de par propriu-zis, accesoriile cu ajutorul carora coafarea devine un proces mai simplu si mai usor si o perie. Datorita durabilitatii si rezistentei, Babyliss Expert D412PE se poate folosi fara probleme si intr-un salon de specialitate. Principalele funcii ale uscatorului de par sunt urmatoarele: manerul ergonomic ce asigura manevrarea cu mai mare usurinta, un filtru detasabil, 6 nivele de temperatura si 6 trepte de viteza, un concentrator de aer si un motor de 2000W. Astfel, parul tau va fi uscat cu usurinta, fara sa fie deteriorat in vreun fel.
Speram ca acest articol sa iti fie de ajutor in momentul alegerii celui mai bun uscator de par. Informatiile adunate de noi au fost luate de pe pagina oficiala a produselor dar si din spusele mai multor persoane care au incercat aceste uscatoare de par. Asteptam si parerea dumneavoastra despre produsele selectate in comentariile de mai jos. De asemenea, daca doriti sa recomandati si alte produse, sectiunea de comentarii este locul ideal.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.