Ce aparat de tuns barba recomandati?

Ce aparat de tuns barba recomandati?

Un aparat de tuns barba cunoscut si sub numele de trimmer facial este acel produs care se diferentiaza de aparatele de tuns si de ras printr-o serie de caracteristici. Chiar daca principiul de functionare este acelasi, principalul scop al aparatului de tuns barba este acela de a mentine si intretine barba. La fel ca alegerea aparatului de barierit, nici alegerea aparatului de tuns barba nu este o sarcina usoara. Exista actualmente pe piata zeci de fabricanti care propun o multitudine de modele diferite. Iata-le pe cele mai populare.

Recomandari pentru un aparat de tuns barba util si de calitate

aparat de tuns barba Philips BT7085 32

Philips BT7085/32 este ideal pentru mustata si barba de trei zile. Folosind varful acestei masini de tuns vei realiza contururi mai fine. Cu ajutorul pieptenelui vei obtine un aspect nebarbierit perfect acesta urmarind conturul fetei pentru o tundere uniforma si precisa. Philips BT7085/32 este dotat cu un sistem de aspirare menit sa aspire firele taiate ajutandu-te sa obtii o tundere fara un strop de murdarie. Se poate folosi atat cu fir cat si fara fir iar afisajul multifunctional te va ajuta sa selectezi cu usurinta setarea de lungime.

aparat de tuns barba Babyliss E880E

Babyliss E880E. Fie ca iti doresti o barba scurta sau mai lunga, Super Stubble sau i-Stubble de la Babyliss reprezinta alegerea perfecta. Babyliss E880E dispune de tehnologia W-Tech, un design ergonomic, un cap flexibil, de functie de memorie si de un display LCD. Supper Stubble se adapteaza perfect contururilor fetei. Acest trimmer facial ofera un confort exceptional, putandu-se folosi si sub dus.

aparat de tuns barba Panasonic ER- GB40-S503

Aparatul de tuns barba Panasonic ER- GB40-S503  este ideal pentru cei care vor sa isi tunda barba sub dus. Dispune de un sistem de evacuare a apei si se poate curata extrem de usor sub un jet de apa. Dotata cu un sistem de lame cu 45 de grade inclinare interior, aparatul de tuns barba Panasonic ER-GB40-S503 ii va multumi pana si pe cei mai exigenti utilizatori. Singurul incovenient este durata de incarcare, 15 ore.

 

aparat de tuns barba Remington MB4040

Remington MB4040 este un aparat de tuns barba pur si simplu unic. Motivele pentru care ar trebui achizitionat sunt multiple: pret abordabil, ergonomie si o baterie de durata. Remington MB4040 combina un design ultra modern, lame auto-ascutire complet acoperite cu titan, o multime de functii speciale oferind o performanta de lunga durata si o taiere excelenta. Un aparat versatil, eficient, Remington MB4040 ofera o experienta superioara de radere cu ajutorul celor noua setari de lungime.

Doar cu ajutorul aparatului de tuns barba barbatii isi pot mentine scurta barba si mustata. Este important sa ai un produs de calitate care sa te ajuta sa la ingrijirea ta. In acest caz, trebuie sa alegi un aparat de tuns barba care va rezista iti timp si care poate sa iti oferere satisfactia de care ai nevoie. Important este sa stii ce asteptari ai de un aparatul tau de tuns barba si sa alegi unul care sa te multumeasca. Avand in vedere ca magazinele iti ofera o gama larga de produse sunt sigur ca vei reusi sa faci alegerea potrivita, fara un efort prea mare.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.